Drukkerij

WS Print is specialist op het gebied van textieldrukwerk, sublimatie en signing voor de reclamebranche.

Onze jarenlange ervaring resulteert in een bron van kennis en expertise en met onze moderne apparatuur kunnen wij al uw wensen vertalen naar passende ontwerpen en producten.

VOORDELEN WS PRINT:

  • Snelle levertijd (standaard 5-10 werkdagen)
  • Ruim assortiment aan textiel
  • Géén voorbereidingskosten
  • Artikelen leverbaar van 1 exemplaar tot 1000 stuks
  • Géén voorraad nodig, u kunt bij ons altijd bijbestellen

MEER INFORMATIE OVER SPORTKLEDING BEDRUKKEN?
Stuur ons een bericht via ons contactformulier, neem telefonisch contact met ons op via: 013-540 02 74 of loop geheel vrijblijvend eens bij ons binnen voor uitgebreid advies.

sportkleding bedrukken

WS Print heeft een lange ervaring met sportkleding bedrukken. Of het nu gaat om loopkleding voor een individuele loper, of een complete teamlijn voor een hele voetbalvereniging bedrukken. Door onze nauwe samenwerking met Wilkin Sports hebben wij een aantal kernleverancier, waarmee we zeer goede deals kunnen maken. Deze zijn ook voor u en uw vereniging interessant! Daarnaast kunnen wij kleding per stuk produceren, dus hoeft u geen extra voorraad in te kopen om een gunstigere prijs te krijgen.

VERENIGINGSKLEDING
Elke sportvereniging of sportclub heeft zo zijn eigen kleuren en een eigen clublogo. WS Print kan een volledige clublijn ontwikkelen, waardoor uw vereniging een zeer professionele uitstraling krijgt. T-shirts in alle merken, maten en kleuren, met behorende trainingspakken, sokken, inloopshirts, etc. Wist u dat wij uw clubkleding ook via onze webshop www.wilkin.nl kunnen verkopen? Handig voor u maar ook zeker voor uw leden!

SPORTKLEDING
Sportkleding moet lekker zitten. Het moet functioneel, ademend en lekker lichtgewicht zijn. Aan al deze eisen kan onze kleding voldoen, zelfs onze opdrukken zijn hoogwaardig, zodat deze kleur en vormvast zijn. Onze speciale sublimatie opdrukken worden in de stof gefixeerd en zijn voor de sporter niet voelbaar! Ideaal dus! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voorwaarden voor deze speciale opdruk? Bezoek dan onze showroom en raadpleeg één van onze sign specialisten.

TEXTIELDRUKWERK
WS Print is onderdeel van Wilkin Sports, een sportspeciaalzaak welke al jaren een begrip in Tilburg is.

WS Print is onze textieldrukwerk & sign afdeling, welke in eigen huis allerhande textielbedrukkingen en reclamebenodigdheden produceert.

Wij beleveren niet alleen sportclubs en verenigingen, maar ook particulieren en het bedrijfsleven mogen wij tot onze vaste klanten rekenen.

Met onze druktechniek hoeven wij geen opstartkosten te berekenen, waardoor wij een zeer interessante partij zijn voor kleine oplage. Maar ook voor grote oplage draaien wij onze handen niet om. Wij nemen u de voorraad en het werk uit handen. Door middel van vaste prijsafspraken kunt u ten alle tijden bij ons bijbestellen, ongeacht het aantal. Met onze kernleveranciers achter de hand, garanderen wij korte levertijden.

Het is mogelijk om zowel uit ons ruime assortiment de gewenste kleding uit te zoeken, als eigen kleding aan te leveren om te bedrukken. Dit alles tegen gunstige tarieven en vooral zeer snelle levertijden.

Sweaters, polo’s, t-shirts, overhemden, singlets, caps, trainingspakken, sportkleding, etc, etc.

Doordat wij onder Wilkin Sports vallen hebben wij goede afspraken met enkele bekende merken, als TK, Reece, Asics en Adidas. Hierdoor kunnen wij deze kleding tegen aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden bedrukt leveren.

WS Print is gehuisvest in het pand van Wilkin Sports, aan de Professor Goossenslaan te Tilburg. Op onze locatie aan de A58 worden alle textielbedrukkingen en signproducten onder eigen dak en in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor leveren wij snel, zijn onze prijzen scherp en zijn onze interne lijnen kort, waardoor wij snel kunnen schakelen.

Meer informatie? Bezoek onze showroom, onze specialisten staan voor u klaar.