Ruilen & retourneren

Ruilen

Wilt u een artikel ruilen, dan kan dit op twee manieren.

1.      U kunt het te ruilen artikel met aankoopbon meenemen naar de winkel van Wilkin Sports B.V. in Tilburg. Aan de kassa meld u hetgene wat u wilt ruilen, en vervolgens kunt in de winkel een nieuw artikel uitzoeken. Eventuele verschillen in aankoopbedrag worden bij de kassa verrekend (exclusief eventuele verzend- of rembourskosten).

2.      Wanneer u wilt dat wij u een andere maat, kleur of geheel ander artikel opsturen, neem dan contact met ons op. Dit kan via het e-mailadres: info@wilkinsports.nl of het telefoonnummer: 013 – 54 00 274. Vermeld hierbij duidelijk het order- en klantnummer.

Retourneren

Mocht uw bestelling niet voldoen aan de verwachtingen dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na afleverdatum met de aankoopbon, ongebruikt en in originele verpakking retourneren naar onderstaand adres. Voor de geretourneerde artikelen wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug gestort op uw rekeningnummer.

Ook is het mogelijk om het artikel zelf terug te brengen naar de winkel van Wilkin Sports B.V. in Tilburg. Bij vertoon van de aankoopbon ontvangt u het aankoopbedrag terug (exclusief eventuele verzend- of rembourskosten).

Stuur altijd de retourbon van de originele bestelling mee op, anders kan deze niet in behandeling worden genomen. Mocht u deze bon niet meer hebben, voeg dan een brief met uw naam, klantnummer, adresgegevens, telefoonnummer en eventueel bankrekeningnummer bij de zending.

Adres voor ruilen en retourneren

Wilkin Sports B.V.
Professor Goossenslaan 28
5022 DM Tilburg

Openingstijden voor ruilen en retourneren
Maandag:            13:00 - 18:00
Dinsdag:             09:30 - 18:00
Woensdag:          09:30 - 18:00
Donderdag:         09:30 - 20:00
Vrijdag:               09:30 - 18:00
Zaterdag:            09:00 - 17:00
Zondag:              Gesloten

Kosten van ruilen en retourneren
Het terugsturen van het artikel dient op kosten van de klant te gebeuren. Verzend uw retour of te ruilen artikelen voldoende gefrankeerd. Dat moet in de originele verpakking. Ongefrankeerde pakketten kunnen niet worden geaccepteerd aangezien PostNL (TNT Post) daar €14,- voor in rekening brengt. U bent aansprakelijk voor de aankomst van uw retour of te ruilen artikelen.

Wanneer u het artikel zelf in de winkel van Wilkin Sports B.V. in Tilburg ruilt of retourneert zitten hier uiteraard geen kosten aan verbonden.

 Voorwaarden voor ruilen en retourneren

·       De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden.

·       Uiteraard mogen de geretourneerde producten gepast, maar niet gedragen of gewassen zijn.

·       Bewaar artikelen ook niet in een rokerige ruimte of in een keuken. Wij kunnen kosten in rekening brengen bij geretourneerde producten met een sterke rook- of etensgeur. Deze artikelen kunnen wij namelijk niet meer verkopen.

·       De artikelen dienen in goede staat naar ons verstuurd te worden.

·       De artikelen dienen voorzien te zijn van alle eventuele labels en verpakkingen (indien redelijkerwijs mogelijk).

·       Schoenendozen dienen niet gebruikt te worden als verzenddoos en dienen dus niet voorzien te worden van plakband of stickers.