Over ons

De sportspeciaalzaak van Zuid-Nederland

Persoonlijk contact en service staan bij ons op de eerste plaats!

Wilkin Sports is een sportspeciaalzaak op het gebied van tennis, voetbal, running, indoor, hockey en firness.

Deze site is voor ons daarom slechts een impressie van het ruime aanbod dat wij u te bieden hebben. Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend de gehele collectie te komen bekijken en u te laten adviseren welke producten voor u specifiek geschikt zijn, want de beste koop hoeft niet (en is ook vaak niet) de duurste te zijn.

Ook een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is WS Print.
WS Print is specialist op het gebied van textieldrukwerk, sublimatie en signing voor de reclamebranche. Onze jarenlange ervaring resulteert in een bron van kennis en expertise en met onze moderne apparatuur kunnen wij al uw wensen vertalen naar passende ontwerpen en producten. WS Print is gehuisvest in het pand van Wilkin Sports, aan de Professor Goossenslaan 28 te Tilburg.

Een stukje geschiedenis van het bedrijf
Wilkin Sports vindt zijn oorsprong in 1981. Begonnen als eenmanszaak voor tennisliefhebbers. Naast het geven van tennislessen en het bespannen van rackets, werden met tennis verwante artikelen verkocht.

In 1988 opent Wilkin Sports in Goirle een gelijknamige winkel aan de dorpstraat. Naast een uitgebreid tennisassortiment werden er ook hockey- en voetbalartikelen verkocht.  In 1993 opent Wilkin Sports een filiaal in Berkel-Enschot. Door uitbreiding van het assortiment met o.a. verenigingsartikelen en kleding met opdruk start Wilkin Sports in 1997 met een drukkerij. Wilkin Sports & Design is geboren. Kledingopdrukken en diverse beletteringsfuncties (auto's, reclameborden, gevels, etc.) vormen een nieuwe activiteit.

Uiteindelijk worden de filialen samengevoegd en gehuisvest in Tilburg, aan de Prinsenhoeven. Sindsdien is Wilkin Sports B.V. een onderneming met een zeer ruime opzet en een groot assortiment op nagenoeg alle sportgebieden.

Na 9 jaar is Wilkin Sports B.V. het pand aan de Prinsenhoeven wederom ontgroeit en verhuist naar Stappegoor, waar het bedrijf is ondergebracht in het pand van Euroscoop. De winkel, die in alle opzichten uniek is, ademt een sfeer uit waarbij beleving en emotie centraal staan. De gehele winkel is ontworpen voor uw winkelgemak. Naast een groot assortiment sportartikelen bieden wij een goede service en deskundig advies.